top of page

Immortalizing Your Events 
with documentary photography 

My photographic style is all about capturing the real and raw emotions that make your event so special. My Documentary Event Photography services offers a fresh and unique perspective, delivering premium-quality images that you can treasure for a lifetime. Whether you need me for a corporate event or a family celebration, I’ve got you covered.

Ristiäiset

Ristiäisvalokuvaus on erityinen tilaisuus, joka tallennetaan perheen valokuva-albumeihin muistoksi lapsen ensimmäisistä juhlista. Se sisältää yleensä kuvia lapsen kasteesta, kirkon sisä- ja ulkopuolelta, perheen ja kummin ryhmäkuvia sekä juhlapaikalta. Valokuvaaja pyrkii vangitsemaan tunnelman ja tunteen hetkistä ja ikuistamaan tärkeimmät hetket, joita muistellaan myöhemmin. Ristiäisvalokuvaus on tärkeä palanen perheen ja ystävien yhteistä juhlaa, joka jättää pysyvän jäljen muistoihin ja valokuva-albumeihin.

Hautajaiset

Hautajaisvalokuvaus on valokuvaus, joka tapahtuu hautajaisissa muistoksi menehtyneestä ja hänen elämästään. Se sisältää yleensä valokuvia arkusta, perheestä ja ystävistä, jotka ovat läsnä hautajaisissa. Hautajaisvalokuvausta käytetään usein myös dokumentoimaan hautajaisia ja niiden tunnelmaa, jotta perhe ja ystävät voivat myöhemmin muistella menehtyneen elämää. Hautajaisvalokuvat voivat kuitenkin olla myös hyvin henkilökohtaisia ​​ja tunteellisia. Siksi on tärkeää, että valokuvaaja ottaa huomioon vainajan perheen ja ystävien toiveet, jotta valokuvat ovat kunnioittavia ja muistuttavat vainajan elämää kauniilla ja henkilökohtaisella tavalla.

bottom of page