top of page

Mambo!


Heippa taas! Mambo tarkoittaa "mitä kuuluu" ja vastaus siihen on "poa" eli hyvää.

Se on enemmänkin lausahdus kuin kysymys, vähän kuten englanninkielinen "how are you" ei siihenkään ruveta kertomaan omia sen hetken fiiliksiä, vaan vastataan "hyvää kiitos".

Nyt on ollut todella piemeitä öitä ja pilvetöntä niin on saanut linnunradan näkymään kuvissa todella helposti.

Tarkoitus olisi päästä joku yö rantaan ottamaan kuvia missä olisi meri taustalla ja linnunrata heijastuisi vedestä.

Viime viikolla kävin kuvaamassa kahta suomalaista vapaaehtoista paikallisessa sairaalassa, jossa he ovat työskennelleet ja olivat viimeistä päivää. Kuvista tuli hyviä, kunnes eräs lääkäri suuttui ja käski minun poistua. Oletin käyntini olevan ihan sovittu juttu, mutta ilmeisesti eräs paikallinen joka meillä on järjestössä töissä ei ollutkaan asiaa selvittänyt ja sen takia kuvaukset jäi hieman kesken. Alla muutama kuva sieltä.

Potilaiden naamat tarkoituksella peitossa.

Tällä viikolla olen rakentanut taas paljon kalusteita yms talolla. Meille on tänne tulossa monta kymmentä uutta vapaaehtoista ja heille on pitänyt rakentaa asumistilat ja oleskelutilat. Apurina minulla on edelleen ollut aina hymyilevä John.

Tehtiin myös Johnin kanssa talon lähellä olevalle Tumaini esikoululle 2 kaappia. Ella, eräs vapaaehtoisistamme, oli saanut kerättyä paljon rahaa, että sai ostettua ainakin parille seuraavalle vuodelle oppikirjoja koululle, palkattua paikallisen naisen keittämään puuroa koululaisille joka aamulle uudella kaasuliedellä jonka hän myös osti. Teimme sitten kirjoille ja ruokailuvälineille kaapit.

Samalla keräyksellä rahoitettiin myös esikoululle iso vedenpuhdistaja jolla lapset saavat joka päivä tehtyä puhdasta juomavettä. Osalla lapsista ei ole kotona mitään vettä ja ruokaakin saavat vasta vanhempien työpäivän jälkeen joten aamupuuro on varmasti enemmän kuin tervetullutta!

Käytiin taas mahaba beachillä. Yllä kuva kingfish annoksesta.

Viime viikon perjantaina käytiin myös syömässä Rudy´s Farm nimisessä ravintolassa.

Listalla on Lihaa. Löytyy, Naudan pihviä, possu pihviä, makkaraa, kanaa, ribsejä yms. Annokset ovat joko 500g tai 1kg ja hinnat n.2-5€kg. Tilasimme puolikiloa kaikkea ja kaikki olivat tyytyväisiä!

¨Tässä kuvassa siis vain osa herkuista!

Tässä loppuun vielä kuva tämän illan auringonlaskusta.

Ja sekalaisia kuvia vielä.

bottom of page